Våra tjänster

Våra tjänster

Variation gör det intressant

Peters Bygg är en bred byggfirma och vi älskar variationen som det för med sig. En dag är vi uppe på ett tak och lägger nya takpannor och nästa är vi inne i någons hus och bygger nytt kök. Eftersom arbetarna på Peters Bygg är specialtränade på olika saker så finns det alltid någon som kan leda arbetet för att det ska ge klanderfritt resultat. Vi kommunicerar mycket inom verksamheten, vilket ger flera olika perspektiv och infallsvinklar som leder till bättre helhet.

Expert på fönster – och mycket mer

På denna sajt har vi främst fokuserat på vad vi på Peters Bygg kan erbjuda i fråga om fönster, och visst är specialister på just fönster, men vi har flera expertområden.

När du behöver någon att anförtro ditt byggprojekt till – kanske en köksrenovering, ett nytt badrum, en takrenovering eller putsade väggar på din fasad – så är vi på Peters Bygg glada över att bli anförtrodda uppdraget och vi lovar att du kommer att bli mer än nöjd.

God kommunikation

Flexibilitet och lyhördhet är viktiga egenskaper hos en byggfirma, att förstå kundens behov och önskemål – och estetiska preferenser. Därför satsar vi på att föra god kommunikation genom hela processen, både mellan oss arbetare som med dig som vår kund.

Samarbetspartners

Alla seriösa byggföretag samarbetar med andra företag i branschen, som t ex VVS-montörer och elektriker. Vi har pålitliga samarbetspartners som vi kontaktar när något dyker upp som ligger bortom våra förmågor.

Peters Bygg är en byggfirma att lita på.