Tak Hässleholm

Taket skyddar mot väder, vind, kyla och stickande sol. Ett bra tak håller en torr och varm under vintern och sval under sommaren. Ett dåligt tak ger en dock en hel del huvudvärk. Ett bra tak, å andra sidan, märks inte – men är en fröjd för ögat. Om taket läcker in under regnrusk, eller om pannor flyger när det blåser till ordentligt någon gång, då är det helt klart dags att se över taket och kanske lägga nytt. Vi på Peters Bygg kommer gärna ut till dig och inspekterar ditt tak.

Våra tjänster

Tak Hässleholm

Taket är en av husets viktigaste delar – om inte egentligen den viktigaste. Tak har en central roll för människans välbefinnande. När man t ex talar om ett av de viktigaste, mest basala behoven som en människa har så är «tak över huvudet» bland de första, i sällskap med «mat för dagen».

När man ska renovera något så bör man alltid fråga sig själv huruvida man har grundbehoven täckta först. Det finns ingen anledning att t ex skaffa en ny, fräsch toalett om fastighetens tak inte är säkert.

Nytt tak i Hässleholm med Peters bygg

Bor du i Hässleholm, eller någonstans i krokarna, så har du oss på Peters Bygg nära till hands att söka råd och praktisk hjälp hos när du är redo att lägga om, eller lägga nytt, tak. Vi är en byggfirma med lång erfarenhet av det mesta inom bygg och just tak är en av våra specialiteter. Vi tar oss an nya takprojekt med stor entusiasm och väl beprövade, systematiska arbetsmetoder.

Bo i Hässleholm

Har du ett hus i Hässleholm så är du en av många lyckliga i detta lilla samhälle. Hässleholm saknar förvisso storstadens sus och dus, men ger mångfaldigt tillbaka i personlighet och charm. Nära till hands ligger de vackra, nordskånska skogarna. Ditt hus förtjänar ett fint, tåligt tak och vi på Peters Bygg ser till att det händer.

Takläggning

Det finns många glada hemmafixare i Sverige nu för tiden, och det är fantastiskt roligt. Det finns mycket man kan klara på egen hand om man har tiden och viljan. Just tak är dock något man sällan vinner på att ge sig på på egen hand. Det är tungt arbete och man bör ha goda kunskaper om hur man går tillväga för att påbörja och avsluta varje steg i processen.

Billigt med ROT

Som privatperson så betalar du med ROT-avdraget bara halva kostnaden för takarbetet som vi genomför på ditt hus. Materialkostnader står du själv för till 100 %, men det gör du oavsett om du lägger taket själv eller med vår hjälp. Att anlita en professionell byggfirma är helt klart en värdefull investering för dels slipper man själv allt grovgöra, och dels är man säker på att taket blir lagt på rätt vis.

Välkommen att rådfråga oss på Peters Bygg när ditt hus behöver nytt tak.