Om PETERSBYGG

Om PETERSBYGG

Önskar du hjälp med ett projekt av mer omfattande slag så är du välkommen att lämna över rodret till oss. Vi tar oss gärna an totalentreprenader och lovar att du på så vis får ett bättre slutresultat till ett lägre pris än om du själv ska jaga olika hantverkare och specialister för olika delar av projektet.

Våra ambitioner

Varje verksamhet har särskilda mål och ambitioner, det gäller såväl för byggföretag som för vad helst annat. Peters Bygg AB är ett vasst litet byggföretag med flera expertområden. Varje hantverkare på Peters Bygg har sin specialitet och samarbetet oss emellan är guld värt. Vi kan erbjuda hjälp med allt från rivningsprojekt till fönsterbyten, badrumsrenovering och putsning av fasader.

Våra ambitioner är att erbjuda ett brett utbud av tjänster, men att aldrig leverera något mindre än fantastiska resultat. Vi är breda och vassa och älskar det vi gör.

Vi är också noggranna med servicen. Det ska vara trevligt att ha med oss att göra, och våra kunder ska kunna känna sig trygga genom hela processen.

ROT-avdraget

Som professionell byggfirma kan du givetvis nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. Med ROT får du tillgång till hantverkares hjälp till halva priset eftersom staten går in och täcker andra halvan. Varje privatperson har rätt till upp till 50 000 kronor i ROT-avdrag och står man då två personer som ägare på en fastighet så finns det väldigt mycket pengar att spara. Ett gyllene tillfälle att nyttja RO-avdraget är när man t ex ska renovera ett badrum, köket, lägga nytt tak eller byta husets alla fönster – grejer man inte riktigt klarar på egen hand.

Vi svarar på dina frågor och hjälper dig med din ROT-ansökan. Välkommen till Peters Bygg AB